Toata lumea se intreaba daca Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, a avut vreun complice. Ei bine, se pare ca DIICOT nu exclude aceasta posibilitate, spune procurorul sef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu. „Nu cred ca se putea mai mult decat atat, mergem pe toate pistele”, a afirmat Hosu.

Intrebata daca ne putem astepta inclusiv la eventuali complici ai lui Gheorghe Dinca, Georgiana Hosu a raspuns „Pana la urma, haideti sa nu inlaturam nicio cale pe care am putea merge si nicio posibilitate de a ancheta lucrurile si poate reusim pe parcurs sa ne dam seama”.

“Este o locatie foarte mare care trebuie luata la milimetru”

Intrebata daca s-au gasit dovezi care sa contureze ipoteza unei crime, Georgiana Hosu a raspuns ca „s-au facut pasi, insa informatiile care apar in cadrul anchetei fac foarte mult rau rudelor si oamenilor care sunt foarte apropiati de cele doua victime. Haideti sa incercam sa transmitem toate datele, dar sa fim si oamenii in acelasi timp”.

In ce priveste cautarea indiciilor, procurorul sef adjunct al DIICOT a spus ca este dificil despre este vorba despre o locatie foarte mare „care trebuie luata la milimetru”. „Incercam sa facem treaba cat se poate de bine si utilizand toate mijloacele de investigare specifice pe care le are si Parchetul si Politia”, a adaugat Hosu.

Jurnalistii au insistat cu intrebarea legata de probe care sa contureze eventualul omor, insa procurorul sef adjunct al DIICOT a spus doar „lasati-ne sa gasim probele, sa le valorificam, sa schimbam incadrarea juridica si sa comunicam”.

„Colegii mei s-au miscat foarte repede pe o cauza in care aveam foarte putine indicii din mai pana in acest moment, nu cred ca se putea mai mult decat ce au facut, dar daca se putea pana la urma vom veni si vom recunoaste si asta. Haideti sa strangem tot si pe urma comunicam, vedem si ce am facut bine si ce nu”, a declarat Georgiana Hosu.

Potrivit procurorului, rezultatele ADN vor aduce primele lamuriri.

Alexandra este disparuta de miercuri, iar joi a reusit sa sune de trei ori la 112, unde a anuntat ca a fost sechestrata si violata. Politistii au ajuns dupa 19 ore la locatia suspectului, acuzand STS ca a dat date gresite privind localizarea si ca nu au avut mandat sa intre. Pe de alta parte, intr-un raport al procurorului de caz se arata ca mandatul a fost dat la 3.00 noaptea, dar politistii au actionat la 6.00 dimineata pentru ca nu era echipa la munca.

coral