News Flash:

ATENTIE! Unele alimente reincalzite pot fi LETALE? 5 alimente pe care SA NU LE REINCALZESTI vreodata daca vrei sa ai familia sanatoasa!

13 Iunie 2017
1435 Vizualizari | 0 Comentarii
nu

In dorinta de a nu arunca mancarea, poti comite o greseala foarte grava. Reincalzirea anumitor alimente poate fi nociva.

Atentie! Iata ce alimente sa nu reincalzesti niciodata.

1. Ciuperci
Reincalzirea ciupercilor poate prezenta un risc foarte mare pentru sanatate. Ciupercile trebuie mancate imediat ce au fost gatite, iar daca iti mai raman este indicat sa le mananci reci, nu mai tarziu de a doua zi.

2. Oua
Reincalzirea oualor jumari sau a celor fierte poate fi letala.

3. Cartofi
Cartofii au foarte multe beneficii pentru sanatate. Totusi, aceste beneficii sunt pierdute daca nu ii consumi in aceeasi zi. Daca ii reincalzesti, nu doar ca isi pierd calitatile, insa pot deveni si periculosi pentru sanatate.

4. Pui
Puii consumati la o zi dupa ce au fost preparati pot cauza probleme digestive, intrucat se modifica structura proteinelor. Carnea de pui ar trebui consumata rece. Daca, totusi, e nevoie de reincalzirea carnii de pui, asigura-te ca il incalzesti la o temperatura mica, pe o perioada mai mare de timp.

5. Spanac
Spanacul trebuie consumat imediat dupa ce a fost gatit. Cand este reincalzit, nitratii din spanac se transforma in nitriti, substante cu potential cancerigen.

6. Telina
Telina este folosita des la supe. Telina contine nitrati care se transforma in nitriti dupa ce sunt reincalziti. Daca ti-ai facut supa de telina, fie o mananci imediat, fie indepartezi telina cand reincalzesti supa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

1 ciuperci 2 oua 3 cartofi 4 pui 5 spanac 6 telina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 22 queries | Mysql time :0.013672 (s)