Vedetele de la “Asia Express”, sezonul 3, nu au avut deloc o viata usoara in Filipine. Loviti de o foame teribila, concurentii au fost nevoiti sa ceara de mancare localnicilor. Nu au avut, insa, success de fiecare data. Spre exemplu, Nico sustine ca a slabit 13 kilograme.

De partea cealalta, Alex Abagiu si Radu Vladut au apelat la o familie pentru a-si potoli foamea, desi nu aveau niciun ban la ei.

„Nu e problema. Suntem bogati, il avem pe Dumnezeu cu noi”, a fost replica femeii care le-a si intins doua castroane cu hrana, potrivit a1.ro.

Sorin Bontea s-a descurcat la randul lui, iar in Filipine a avut parte de o masa copioasa. Iar la final chiar a oferit si autografe familiei care i-a oferit de mancare.

„Oul (cu embrion format, n.r.) a fost cel mai comestibil. Altceva ne-a pus capac. Deci atat de rau a fost!„, a spus si Speak.

Carmen Grebenisan, care o are coechipiera pe Alina Ceusan, a povestit, surprinzator, ca nu a suferit de foame.

„Partea buna a fost ca am avut foarte multa mancare la dispozitie. Eu n-am suferit de foame. Toata lumea se indura de noi, pentru ca am invatat sa cerem – era un prag personal pe care trebuia sa il depasim, ca poate altora le era mai usor sa ceara. La un moment dat ne-am obisnuit si am intrebat daca ne pot da si mic dejun si cina, si la pachet. Mie imi era rusine de nu mai puteam! Si am zic ca decat sa ramanem fara mancare, mai bine o facem (…). M-am ingrasat vreo sase kilograme. Aveam fata rotunda. Toata lumea imi dadea dulciuri, de mancare, si eu, nestiind ce imi aduce a doua zi – ca habar n-ai daca a doua zi ai de mancare – mancam tot ce prindeam”, a spus Carmen Grebenisan despre sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

“Acasa mancam orez de maxim 2-3 ori pe luna. Aici, dupa ce mananci in fiecare zi ti se cam ia. Am descoperit un soi de frigarui care sunt baituite cu un sos gustos si astea imi plac. Poate mai au si alte lucruri bune, dar asta a fost ce am primit noi cel mai bun de la oameni”, a povestit si Razvan Fodor.

„Paine n-am intalnit pe aici. Dimineata orez, seara orez. Uneori ii pun si niste usturoi, in special dimineata. Ne-am trezit de multe ori in miros de usturoi. Cel mai ciudat lucru pe care l-am mancat in Filipine a fost o ciorba de pui cu sange. Pun la fiert puiul, niste ghimbir, acresc cu tamarin si adauga si sangele, spun ei pentru mai mult gust. Are o consistenta de namol si e inchisa la culoare. Gustul nu a fost chiar rau, dar nu pot sa zic ca as mai vrea o portie”, a mai adaugat chef Sorin Bontea.

coral