Misterioasa ”femeie in rosu”, cea care a vazut-o pentru ultima oara pe Luiza Melencu, tanara care a disparut de mai bine de 4 luni, a fost identificata si va fi audiata de procurori.

”Femeia in rosu” a aparut, alaturi de Luiza Melencu, pe camerele de supraveghere – in ziua disparitiei  Luizei-, iar anchetatorii vor incerca sa obtina de la ea si alte informatii care sa ajute in desfasurarea anchetei. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, spune ca nu poate oferi toate detaliile, ancheta aflandu-se in plina desfasurare.

“Am insistat si noi, oficial, nu numai la televiziuni, si se merge si pe aceasta pista, dar nu pot sa va dau detalii pentru ca tine de desfasurarea anchetei. Se vor lamuri toate aspectele si tot ce poate sa aiba legatura cu rapirea fetelor”, a spus Tonel Pop, conform antena3.ro.

”Vreau sa vad cine e femeia, cred ca are legatura cu Dinca”

Mama Luizei a facut un apel disperat si a cerut autoritatilor sa o identifice si sa o audieze pe misterioasa femeie imbracata in rosu. “Rog in regim de urgenta, vreau sa vad cine e femeia, cred ca are legatura cu Dinca. Cer autoritati sa fie identificata acea femeie. Eu am cerut si domnul procuror Vasilescu, dansul mi-a zis ca nu poate, ca e o femeie oarecare. Rog autoritatile, cer in regim de urgenta, vreau sa vad cine e acea doamna. Trebuie sa o cautam pe aceasta doamna. Mie mi se pare dubios si ma gandesc ca femeia aia i-a dat un pont domnului Dinca“, a declarat mama Luizei, citata de Romania TV.

coral