Restaurantul Grenache din Manchester, Marea Britanie, este un loc foarte cunoscut.Bucatele alese, specifice bucatariei englezesti ori celei frantuzesti, totul pus la punct foarte bine, ii determina pe vizitatorii localului sa creada ca este un loc de-a dreptul unic.

Mike Jennings este proprietarul acestui restaurant si este tare mandru de tot ce a realizat pana acum.

Intr-o zi, i-a fost dat sa traiasca o experienta total neobisnuita. Unul dintre chelnerii angajati in localul sau a fost ofensat de niste clienti pentru ca se confrunta cu aceasta problema de sanatate.

Andy Foster a vrut doar sa ii aduca la cunostinta sefului sau ce se intampla, insa Mike a facut mai mult de atat.

Proprietarul restaurantului nu a rezistat si a facut publica aceasta postare pe internet.

„A fost nevoie de o zi intreaga pentru a restabili increderea unui membru al echipei, dupa ce a fost umilit in public, fiind supus discriminarii sociale.

„Ce e in neregula cu el?” si „De ce l-ati angajat?”, au intrebat ei.

Atunci, Mike a dat raspunsul: „In Grenache angajam oameni, evaluand experienta lor, cunostintele si pasiunea pentru munca…Nu culoarea pielii, aspectul fizic, numarul de tatuaje, marimea hainelor, apartenenta religioasa si starea de sanatate. Noi nu discriminam! Daca dv. o faceti…Atunci va rugam sa nu rezervati o masa la Grenache. Nu meritati timpul nostru, efortul sau RESPECTUL!”

Andy Foster, chelnerul ofensat, sufera de autism de sapte ani si spune ca nu este prima data cand se confrunta cu asemenea situatii. Cu toate ca are aceasta afectiune, baiatul este muncitor, uimindu-i cu eficienta si daruirea sa.

Mesajul lui Mike a primit mii de aprecieri pe o retea sociala, iar cei mai multi s-au aratat de partea lui Andy, asigurandu-l de tot sprijinul lor. coral