Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a continuat la sfârșitul săptămânii trecute, seria întâlnirilor cu cetățenii județului Cluj, în cadrul programului „Audiențe în teritoriu”.

Împreună cu vicepreședintele forului administrativ județean, domnul Marius Mînzat și cu reprezentanți ai mai multor instituții cu competențe în dezvoltarea infrastructurii de transport și utilități publice din mediul rural, președintele Alin Tișe s-a întâlnit cu locuitori din comunele Gilău, Băișoara și Valea Ierii.

Extrem de aplicate, discuțiile s-au axat pe problemele specifice cu care se confruntă localitățile vizitate, respectiv pe perspectivele de dezvoltare zonală și pe modul în care Consiliul Județean poate veni în sprijinul lor. De altfel, scopul audiențelor în teritoriu este acela ca, în urma discuțiilor cu cetățenii și cu reprezentanții autorităților locale, conducerea forului administrativ județean să poată veni cu inițiative și soluții cât mai adaptate, menite să răspundă exact nevoilor extrem de specifice ale fiecărei comune în parte.

Întâlnirile cu cetățenii județului vor continua și în zilele ce vor urma.

coral