Augustin Viziru si mama sa au fost invitati intr-o emisiune TV. Acolo, cei doi au vorbit despre iubitele actorului, dar si despre casnicia pe care a avut cu Oana Mares. Actorul a dezvaluit si ce greseli a facut el pe parcursul mariajului.

Augustin Viziru a vorbit despre casnicia cu Oana Mares

Oana Mares si Augustin Viziru au format un cuplu timp de de 11 ani si au fost casatoriti timp de alti doi ani. Oana si Augustin au divortat in anul 2011, dupa ce s-a aflat ca prezentatoarea TV l-a inselat.

„Ce-am invatat din fosta mea casnicie a fost un singur lucru. Din pacate, noi ce vedem cand suntem mici facem in oglinda cand ne facem mari. La 20 de ani, eu nu aveam ce sa caut intr-o relatie din punctul meu de vedere. Pentru ca eram tanar, faceam ce voiam si totusi ideea…

M-am bagat intr-o relatie mai mult de dragul de a avea o relatie. Dar eu, in toata relatia mea, minteam si cand dormeam. Traiam intr-un stres permanent. In ultima vreme, eu am considerat ca nu mai e cazul sa mint niciodata. Pe nimeni.

Transformarea e destul de radicala. Dar adevarul asta e. Daca nu minti niciodata, esti foarte relaxat pentru ca nu ai nimic de ascuns. Ideea e ca sunt mult mai ok asa si mult mai relaxat asa. Si asa pot sa-mi vad de ce am facut, de treburile mele….Daca o sa gasesc persoana potrivita n-am sa ezit nicio secunda…”, a incheiat actorul, potrivit Ioana-Cuzino.com.

Oana Mares, divort dupa infidelitate

Divortul a avut loc la cateva luni dupa ce vedeta TV a fost surprinsa de paparazzi Ciao alaturi de un alt barbat. Este vorba despre actorul Cosmin Natanticu.

Ulterior, Augustin  a declarat ca nu-i poarta acestuia pica si ca nici nu este invidios in ceea ce priveste prezentul fostei sotii. Oana Mares s-a recasatorit si a devenit mama.

coral