La finele anului trecut, fiica fostului premier Petre Roman a surprins pe toata lumea in momentul in care a anuntat ca a luat decizia sa se separe pentru o perioada de sotul ei, Marius Elisei. Cu toate ca, intre timp, cei doi au revenit la sentimente mai bune, abia acum ar fi iesit la iveala motivul disputei. Partenerul de viata al Oanei Roman ar fi fost prins in ”offside” cu un transsexual celebru.

„Nu mai functionau lucrurile”

”E mai bine sa se stie de la mine. Nu s-a pus problema despre o alta femeie, dar nici despre un alt barbat. Nu mai functionau lucrurile, a fost o chestie asumata si discutata. Lumea a inceput ca divortam, eu nu m-am gandit neaparat. Intre timp, au venit sarbatorile si Izabela nu merita sa stea cu parintii separati. El s-a mutat la parintii lui. Am mai avut o discutie in care ne-am dat seama ca nu ne e bine impreuna, dar nici separat”, marturisea Oana Roman, in urma cu cateva saptamani, dupa ce a luat decizia de a se impaca cu sotul ei.

Mesajele care i-ar fi afectat casnicia

Cu toate ca fiica fostului premier Petre Roman a sustinut ca nu ”infidelitatea” ar fi fost motivul controversei, se pare ca adevarul ar fi altul. Mai precis, Marius Elisei ar fi fost prins in ”offside” cu un cunoscut transsexual, iar vedeta ar fi aflat de discutiile dintre cei doi.

Potrivit sursei citate, Marius Elisei l-ar fi contactat pe transsexualul Delia Rexha pe un site de socializare, acolo unde ar fi purtat mai multe conversatii de-a dreptul uluitoare. Potrivit stenogramelor, ginerele fostului premier Petre Roman ar fi fost in cautarea unei relatii si nu s-a declarat deranjat de faptul ca la celalat capat al ”firului” se afla un transsexual.

 ”Ti-am dat asa ca imi caut o amanta daca s-ar putea / Pai vreau sa fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Imi place ce corp ai tu si nu conteaza ca esti transsexuala, ce conteaza asta”, sunt doar cateva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei.

 ”Discutiile” intime intre cei doi!

”Sunt aberatii. Nu stiu nimic despre acest lucru”, a spus Oana Roman.

coral