Dupa ce, in urma cu cateva saptamani, fostul component al trupei Akcent si sotia lui si-au spus ”Adio”, dupa 10 ani de casnicie, astazi avem primele imagini cu noua iubita a lui Mihai Gruia.

Fostul solist al trupei Akcent pare sa fi trecut destul de repede peste despartirea de femeia cu care a fost casatorit aproximativ 10 ani si cu care are doua superbe fetite. De aproximativ doua luni, artistul si-ar fi gasit fericirea in bratele unei focoase blondine cu care, de sarbatori, a petrecut departe de plaiurile mioritice.

Relatie „la secret”

Conform unor surse, blondina care l-a cucerit pe Mihai Gruia se numeste Andreea si este originara din Cluj-Napoca.

Andreea si fostul solist al trupei Akcent au ales sa sarbatoreasca trecerea in Noul An departe de Romania. De Revelion, Andreea si Mihai au petrecut alaturi de cativa prieteni in Bahrein.

Din cate se pare, chiar daca lucrurile par sa se desfasoare intr-o directie buna, iar flacara iubirii dintre cei doi arde cu intensitate maxima, Andreea si Mihai au ales sa tina relatia ”la secret” si doar prietenii apropiati stiu de ea.

Recent chiar, cei doi au fost surprinsi impreuna la o piesa de teatru. Si s-a vazut de la o posta cat sunt de indragostiti: Mihai nu si-a putut tine deloc mainile ”acasa”.

Despartiti de aproximativ jumatate de an

Pareau familia perfecta si lumea credea, cu tarie, ca Mihai Gruia si Laura vor imbatrani impreuna. Din pacate insa… cei doi au ales sa mearga pe drumuri separate. In urma cu aproximativ jumatate de an, fostul solist al trupei Akcent si mama copiilor sai au divortat.

Mihai Gruia si Laura au fost unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz si au preferat sa-si tina viata personala departe de ochii curiosilor. Asa cum au procedat si in momentul in care, de comun acord, au luat decizia sa mearga pe drumuri separate. Cei doi insa au ramas prieteni buni, de dragul copiilor lor, si au decis sa petreaca o parte din sarbatori impreuna, pentru ca cele doua fetite sa nu simta brusc ruptura dintre parintii lor.

Dupa destramarea trupei Akcent, Mihai Gruia a continuat sa se ocupe de diverse proiecte muzicale, iar acum vine si cu o veste! Alaturi de Sorin Brotnei, artistul va canta cu Sandra N., fina lui Adi Sana. Cei trei vor forma o trupa si pregatesc multe surprize. coral