Un bărbat în vârstă de 37 de ani, a plecat din data de 31 mai de la locuința închiriată din localitatea Florești și nu a mai revenit. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 31 mai, MARIȘ IOAN, în vârstă de 37 ani, din comuna Budești, județul Maramureș, a plecat de la locuința din localitatea Florești, județul Cluj, unde stătea în chirie, iar de atunci nu este de găsit.

Semnalmentele persoanei dispărute:  înălţime aproximativ 175 cm, circa 70 de kg, constituție fizică atletică, fața alungită, ochi căprui, ten măsliniu, părul castaniu, păr facial ( barbă),  fără semne particulare.

La data dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, geacă de culoare albastră cu negru (carouri), șapcă de culoare neagră.

Cetățenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

coral