Razvan Babana este unul dintre cei mai apreciati concurenti din acest sezon de la Chefi la cutite. Simpatic, plin de viata, saritor si gata oricand sa-si ajute colegii, Razvan Babana le-a intrat rapid la inima fanilor emisiunii.

Razvan Babana este un baiat visator, dar muncitor in acelasi timp. Chiar daca provine dintr-o familie instarita, asa cum chiar el recunoaste, Razvan Babana nu s-a multumit sa stea la mana parintilor, ci a vrut mai mult de la viata. Concurentul a inceput sa munceasca de la varsta de 16 ani si si-a dorit de mic sa arate de ceea ce este in stare.

Desi a recunoscut mereu ca parintii i-au oferit tot ceea ce a vrut, Razvan Babana a tinut sa nu-i dezamageasca si sa le fie recunoscator pe masura faptelor lor.

Cu un bun simt iesit din comun si mereu cu zambetul pe buze, Razvan Babana a muncit, iar astazi munca lui isi arata roadele. Cocurentul de la Chefi la cutite si-a anuntat prietenii virtuali ca este momentul sa faca un nou pas in cariera sa, astfel ca vrea sa-si extinda afacerea.

Daca pana acum doar oamenii din Timisoara se puteau bucura de serviciile sale, ei bine, de acum inainte, Razvan Babana este la dispozitia bucurestenilor, care vor sa apeleze la creatiile lui.

"Anul 2020 este ultimul meu an in materie de designer florist in Timisoara! Ne extindem activitatea in Bucuresti!  Vom continua sa scriem povesti de dragoste asa cum doar noi o putem face.  Vreau sa cred ca am indeplinit dorinte si e timpul sa ajung unde mi-am propus! Multumesc bunului Dumnezeu pentru tot ! ", este mesajul transmis de Razvan Babana, elevul lui chef Sorin Bontea, la emisiunea "Chefi la Cutite".

coral