Au aparut multe ipoteze in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Un alt „suspect” in aceasta ancheta a facut lumina, dupa ce a fost acuzat ca l-ar fi urmarit pe regretatul designer. Barbatul dezminte toate acuzatiile care i se aduc.

Vasile Ciobanu, pus in fata unor acuzatii grave, explica faptul ca nu are nicio legatura cu ce s-a speculat. Chiar daca a recunoscut ca s-a vazut cu Razvan de cateva ori, in anturajul unor prieteni comuni, nu sunt mai mult decat niste simple cunostinte. Barbatul se apara si spune ca este posibil sa fie o coincidenta din cauza numelui.

„Pe Razvan Ciobanu l-am cunoscut in 2007 sau 2008… Isi facuse un magazin pe Calea Victoriei si m-a invitat si pe mine la deschidere… Razavn Ciobanu avea prietenii lui din lumea mondena, iar eu fac parte din alta lume. Nu am fost prieten cu el, nu sunt prieten cu el. Nu i-am dat droguri. Nu l-am urmarit. In 2008 am fost arestat intr-un dosar „Cocaina pentru vip-uri”, la fel cum a fost si Razvan Ciobanu „Cocaina pentru vip-uri 2″ a fost o confuzie. Razvan nu a avut nicio datorie la mine, nu am avut o prietenie stransa cu el, Am fost la locul nepotrivit”, a declarat Ciobanu Vasile pentru Xtra Night Show (XNS)

coral