Barbatul de 37 de ani care a ucis-o pe mama si copilul ei de sapte ani, in localitatea Cartisoara din judetul Sibiu avea un dosar penal.

Barbatul care a ucis-o pe Angelica Antonie si fiul ei de sapte ani, fusese prins fara permis in trafic in urma cu trei saptamani

Barbatul a fugit de la locul accidentului, dar imediat ce a fost identificat politistii au descoperit ca barbatul avea pe numele sau un dosar penal. El fusese prins de oamenii legii in urma cu trei saptamani, in timp ce conducea fara permis.

Soferul este din Moldova si este de meserie lucrator forestier. Acesta a fost retinut, joi seara, iar astazi va fi dus in fata unui judecator cu propunere de arestare preventiva.

„In cursul noptii, barbatul implicat in accidentul de pe DN7C a fost retinut de cate politistii rutieri si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Sibiu. Astazi (vineri n.r.) va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Avrig cu propunere de arestate preventiva. Este cercetat penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, ucidere din culpa, conducere fara a poseda permis de conducere, conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei", a precizat Luciana Lazar, purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu.

Saptamana trecuta in Sibiu au fost depisate mai multe cazuri de infractiuni in trafic. Politistii de la Brigada Rutiera au depistat un numar mare de soferi fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice.

Unul dintre soferii descoperit conducand fara permis un moped. Barbatul este cercetat pentru savarsirea a 3 infractiuni: conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fara a detine permis de conducere si punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat/neinregistrat.

coral