Dupa mai bine de 24 de ore de cautari, barbatul care l-a impuscat mortal pe politistul Cristian Amariei din Timis a fost prins. Marian Godina a publicat o poza cu criminalul incatusat. Ionel Marcel Lepa a fost capturat in locuinta unde, ieri, trupele speciale au descins si au gasit urme de sange.

Interlopul fugar Ionel Marcel Lepa a fost prins in aceasta dimineata, in jurul orei 04:45, in urma unei operatiuni spectaculoase desfasurata in casa bunicii unui prieten de-ai sai din localitatea Remetea Mare, judetul Timis. Criminalul politistului Cristian Amariei a fost luat prin surprindere de o  echipa de flagrant a Biroului de operatiuni speciale, impreuna cu o echipa de la SIAS, la 7 km de locul crimei, motiv pentru care nu a fost nevoie sa se foloseasca armamentul din dotare, relateaza digi24.ro.

Marian Godina a aflat si el in zorii acestei zile despre reusita colegilor sai si a facut publica o poza cu asasinul incatusat. Imaginea postata pe Facebook a fost insotita de mesajul: “Din pacate, nu a opus rezistenta”.

Ionel Marcel Lepa a fost dus la o unitate medicala, apoi la audieri.

Ce au gasit politistii asupra lui Ionel Marcel Lepa

Criminalul politistului Cristian Amariei avea asupra lui un pistol, mai multe gloante, doua chei, un stick de memorie, un micro-SD si o folie de pastile, conform sursei citata mai sus. In cauza este intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de omor calificat.

Va reamintim ca duminica, 2 iunie, Ionel Marcel Lepa l-a impuscat mortal in zona pieptului si gatului, pe politistul Cristian Amariei, in varsta de 43 de ani, in timp ce acesta incerca sa il captureze. El era cautat dupa ce fusese condamnat pentru talharie.

coral