Batranul nu mai avea nicio ruda si a donat casa bisericii, dar ce au descoperit oamenii inauntru a facut inconjurul lumii! Doamne, cate sunt…

Un barbat fara familie a murit si si-a lasat casa bisericii, oamenii bisericii au fost extrem de emotionati de gest, dar nu aveau idee ce vor descoperi inauntru: au fost socati!

Dennis Erickson, in varsta de 69 de ani, avea o pasiune care il fascina. Barbatul nu s-a casatorit niciodata, nu a avut copii si cea mai mare parte a banilor lui a mers catre lucrul pe care il iubea cel mai mult pe lume: masinile.

Lisa Lundstrom, membra a bisericii de care apartinea omul, a fost trimisa sa verifice casa, dar cand a intrat a fost uimita sa vada o casa plina de masini. Din perete in perete, de la podea la tavan, barbatul adunase mii de modele de masini. Masinile in miniatura acopereau orice suprafata disponibila, iar garajul era plin de masini clasice!

In total existau in casa lui mai mult de 30.000, omul, inginer pensionat, tinuse jurnale detaliate ale achizitiilor si ale modului in care le mentinea in starea cea mai optima.

Preotul a declarat: ,,Cred ca folosind darul pe care Dennis ni l-a dat pentru a avea un impact asupra viitoarelor generatii este exact modul in care ar fi vrut sa fie folosit”.

coral