News Flash:

Beneficiile vinului fiert pentru sanatate

27 Ianuarie 2014
710 Vizualizari | 0 Comentarii
Vinul fiert este un "must" pentru aceasta perioada a anului - adica un lucru absolut necesar, indispensabil.

Beneficiile vinului rosu au fost mediatizate pe larg in ultimii ani, iar majoritatea oamenilor de stiinta au cazut de acord ca, atunci cand este consumat cu moderatie, vinul rosu poate ajuta la protejarea inimii, previne formarea cheagurilor de sange si producerea accidentelor vasculare cerebrale, si chiar tine la distanta anumite tipuri de cancer - printre care cancerul de colon si cancerul de prostata.

Citeste si: Cancerul face ravagii in Romania. Numarul deceselor s-a dublat

Un pahar de vin rosu contine cantitati mari de polifenoli naturali si antioxidanti care nu numai ca ajuta celulele sa lupte impotriva radicalilor liberi, dar cresc si nivelul de colesterol "bun". Vinul rosu mai contine Procianidine, compusi care ajuta la reducerea tensiunii arteriale si te protejeaza impotriva rigiditatii arteriale. Studiile au aratat ca vinul rosu poate stimula capacitatile creierului, in special la femeile mai in varsta, desi inca nu s-a stabilit daca acest beneficiu provine exclusiv din vin sau include alti alcooli. Nu uita: doar 1-2 pahare pot tine doctorul departe, nu o sticla intreaga, spune perfecte.md.

Citeste si: Ce alimente te pazesc de cancerul de prostata

Daca simti ca ai nevoie de un imbold pentru a intra in atmosfera de iarna, de ce sa nu te bucuri de un pahar de vin fiert delicios? Adaugarea de condimente precum scortisoara, cuisoare si anason iti va stimula, de asemenea, nivelul de antioxidanti.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinul fiert vinului rosu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1066 (s) | 33 queries | Mysql time :0.018334 (s)