News Flash:

Berea incetineste procesul de imbatranire

18 Februarie 2013
713 Vizualizari | 0 Comentarii
Hameiul, un ingredient cheie al berii, este considerat un remediu in lupta cu efectele trecerii timpului asupra organismului uman. Potrivit unor studii derulate de cercetatori din Austria si Cehia, berea consumata in cantitati moderate poate avea proprietati anti-inflamatorii ce au drept efect incetinirea procesului de īmbatranire.

In studiul publicat de revista International Immunopharmacology, cercetatorii de la Innsbruck Medical University din Austria au dezvaluit ca hameiul utilizat la fabricarea berii poate influenta productia de neopterina, un marker al proceselor inflamatorii, ca si nivelul de triptofan, aminoacid esential al carui nivel scazut pare sa se asocieze cu intensitatea crescuta a inflamatiilor.
Sprijinind descoperirile cercetatorilor austrieci, oamenii de stiinta din Republica Ceha au adus la randul lor in atentia publicului rezultatele unui studiu care demonstreaza ca un consum moderat de bere incetineste procesul de imbatranire si, mai mult, reduce posibilitatea producerii unui atac de cord in randul barbatilor.

Membrii Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie atrag atentia ca un consum moderat de bere trebuie completat de un stil de viata sanatos si o alimentatie corespunzatoare.

hameiul international immunopharmacology bere sanatate nutritie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1033 (s) | 33 queries | Mysql time :0.017398 (s)