Dupa ce s-au impacat a treia oara, Bianca Dragusanu si Alex Bodi au avut o aparitie de senzatie la cel mai recent eveniment monden organizat in Capitala, ”Viva Party!”.  Cu toate ca a venit de mana cu iubitul, blondina nu l-a ocolit pe fostul ei sot, Victor Slav.

Miercuri seara, Bianca Dragusanu si Alex Bodi au fost venit impreuna la unul dintre cele mai asteptate evenimente mondene ale anului, ”Viva Party!”, fiind prima aparitie publica a cuplului, dupa a treia impacare. Chiar daca au declarat ca acum se iubesc mai mult ca niciodata, blondina nu l-a ignorat nici pe fostul ei sot, care s-a numarat printre invitatii de seama.

La un moment dat, cuplul Bianca Dragusanu – Alex Bodi a petrecut la doar doi pasi distanta de Victor Slav. Cu toate ca se afla in compania iubitului, celebra blondina nu l-a slabit din priviri pe fostul sot, care se intretinea la cativa metri distanta cu sexoasa asistenta Ramona Olaru si cu colegii lui de platou, Catalin Cazacu si Giani Kirita. Nu de putine ori, Bianca si-a atintit privirea catre Victor si a analizat cu atentie fiecare gest pe care-l facea acesta.

Dupa cateva minute, cand musculosul iubit al Biancai a parut ca sesizeaza faptul ca prezentatorul de la Kanal D se afla la doar cativa metri de ei, a luat-o pe blondina de mana si au plecat din acel loc.

Cum se intelege Alex Bodi cu Victor Slav

Intr-un scurt interviu Alex Bodi a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu fostul sot al Biancai Dragusanu. Musculosul ne-a dezvaluit ca intre ei este o relatie normala, contrar tuturor speculatiilor. Si chiar s-au intretinut amical atunci cand au avut ocazia.

”In seara asta inca nu ne-am intalnit!  Da, am vorbit cu Victor. De ce sa nu vorbesc cu el? Doamne fereste! Consider ca pot avea cu el o relatie normala si banuiesc ca el considera acelasi lucru. Nu cred ca e nimic iesit din comun”, a declarat Alex Bodi.

 

coral