Bianca Brad reuseste sa arate impecabil, la 51 de ani, fara sa apeleze la serviciile medicilor esteticieni si bazandu-se exclusiv pe sport. De curand, a impletit utilul cu placutul si si-a transformat pasiunea pentru miscare intr-o noua cariera.

Bianca Brad este instructor de pilates cu acte in regula

Retrasa complet din viata publica dupa ce a pierdut o sarcina, fosta Miss Romania a incercat sa treaca peste depresie si s-a dedicat fundatiei pe care a deschis-o in numele fetitei sale nenascute.

Fă asta 5 minute zilnic și scapi de afecțiunile dureroase

Dupa ani in care a incercat sa-si gaseasca linistea, Bianca Brad a descoperit-o, intamplator, la cursurile de pilates si de meditatie. Asa de mare a fost impactul asupra corpului si a mintii sale, incat actrita a decis sa devina instructor profesionist. A urmat cursuri si acum e gata sa predea!

Incepand de luna viitoare, Bianca Brad va colabora cu un centru SPA din Bucuresti, unde va tine cursuri de pilates.

„Desi ideea si decizia de a deveni instructor de pilates m-au surprins si pe mine, nu doar pe cei din jurul meu, se pare ca au fost bune si ca am fost sustinuta de cineva de sus, pentru ca, in ciuda multor obstacole avute de-a lungul cursului si la cele doua examene, nu doar ca le-am finalizat cu bine, dar iata ca s-a ivit o prima colaborare cu un partener minunat, pe care il apreciez de ceva vreme!”, a declarat Bianca Brad.

coral