Chiar daca sunt divortati din 2014, Bianca Dragusanu si Victor Slav au ramas buni prieteni si pot face haz de anumite momente ”memorabile” care s-au consumat intre ei, fara ca cineva sa se supere.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au fost in centrul unui moment extrem de amuzant in cadrul emisiunii ”Vulturii de noapte”, de la Kanal D. La un an de la despartire, cei doi au demonstrat ca se pot distra extrem de tare impreuna.

Prezentatorul emisiunii „Vulturii de noapte” a avut nevoie de mainile Biancai Dragusanu pentru o poveste extrem de amuzanta, in care Victor iese din club si are nevoie sa ajunga cat mai repede la baie.

”Nu te mai ridica pe varfuri, stiu ca ti se face rau. Nu te mai ridica, pentru ca nu ajung. Tine mainile la spate”, i-a spus Bianca fostului sau sot.

Aceasta l-a palmuit secunde bune pe Victor, in timp ce pe fundal s-a auzit o poveste despre cum Victor a iesit in club. Cei doi au continuat sa se joace, in timp ce s-a auzit povestea amuzanta in care Victor are nevoie urgenta sa ajunga la baie.

Cei doi au demonstrat ca stiu sa joace extrem de bine mima. „Hai, ca ai fost tare”, i-a spus Bianca amuzata, dupa ce s-a terminat povestea. „Si eu nu mi-am ridicat tricoul”, i-a raspuns Victor.

coral