Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai formeaza un cuplu, insa ii va lega toata viata Sofia, fetita pe care o au impreuna. Fiecare din ei si-a refacut viata, Bianca se iubeste cu Alex Bodi, iar Victor Slav are o relatie cu Raluca Silea, cunoscuta ca si “Bombardiera“ de la Bamboo.

Daca relatia dintre iubitul Biancai si micuta Sofia este una foarte buna, se pare ca si iubita lui Victor o indrageste foarte tare pe fetita. Recent, pe retelele de socializare, Victor Slav a postat o fotografie cu Sofia care a topit inimile tuturor, inclusiv a iubitei sale.

Raluca a reactionat imediat la fotografie, a lasat o inimioara la imaginea cu Sofia, semn clar ca o place mult pe micuta. Deocamdata nu se stie daca Raluca si Sofia s-au intalnit, insa cu siguranta cele doua se vor intelege de minune, deoarece bruneta adora copiii.

Raluca Silea, dezvaluiri despre relatia cu Victor Slav

In urma cu putin timp, Raluca Silea a impartasit pe Insta Story cateva ganduri emotionante, despre care toti au inteles acelasi lucru: iubirea pe care i-o daruieste Victor Slav este cu adevarat pura si cei doi parteneri planuiesc sa evolueze impreuna.

“Dragostea nu te epuizeaza, nu te face sa te simti stresat sau neapreciat. Dragostea este libertate, este naturalete si o eliberare de tot ce inseamna rutina si monotonie. Dragostea adevarata nu te lasa secatuit de putere sau in depresie. Dragostea vindeca, dragostea iti este prietena, dragostea te protejeaza. Sa iubesti nu este usor, este o provocare, dar cand iti da o stare de bine, e o comoara. Dragostea adevarata nu te distruge, te dezvolta si scoate la iveala ce este mai bun in tine”, a scris iubita lui Victor Slav intr-un mesaj postat pe Instagram Stories.

Victor Slav si Raluca Silea formeaza un cuplu de cateva luni. Prezentatorul TV este tatic de fetita. Fosta lui partenera de viata, Bianca Dragusanu, a nascut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016.

coral