In urma cu cateva ore, o alta vedeta de la Antena 1 si-a aratat dezamagirea in legatura cu evolutia Biancai Dragusanu din cadrul emisiunii “Asia Express”. Aceasta a criticat-o si a marturisit ca este complet socata de iesirile fostei prezentatoare de la Kanal D, desi se numara printre cei care o admirau pentru femeia care a ajuns in prezent. Replicile acide vin la scurt timp dupa ce Andreea Balan i-a transmis un mesaj subliminal Biancai Dragusanu.

Bianca Dragusanu, criticata de o alta vedeta de la Antena 1

Bianca Roman, una dintre fostele ispite de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, a facut public un mesaj acid, dupa ce a distribuit un material in care era prezentata una dintre crizele nervoase ale Biancai Dragusanu in timpul careia a injurat foarte mult cand a sustinut o proba la show-ul de la Antena 1.

“Baaaaiiiii!!! Te-am placut intr-o oarecare masura pana am vazut asta, sunt socata! Cum sa ai doar atat in cap, cum sa nu vorbesti engleza, la nivel conversational macar??? Mi-e sila de ce am vazut, daca mai aveai putina apreciere din partea unora, in 3 minute ai pierdut-o si pe aia! Ii compatimesc pe cei de langa tine… feeling disgusted (n.r.: simtindu-se dezgustata)”, a scris Bianca Roman pe contul sau oficial de Facebook.

Sustinatorii Biancai Roman i-au dat dreptate si si-au spus si ei parerea in zeci de comentarii lasate la postarea blondei. “Jale mare! Si eu am avut o parere cat de cat buna despre ea, dar dupa toate astea, mi-e sila si-a aratat adevarata fata. «Daca ma mai faci o data proasta, ma ridic si plec. Daca eram proasta, nu ajungeam unde sunt acum»  chiar proasta (…)”, “Pfff, ce vocabular si ce iesiri. Sincer, sunt dezamagita total, aveam o alta impresie, plus ca trateaza oameni din jurul ei ca pe niste servitori”, “Da si eu am urmarit, intr-adevar, te dezgusta! ”, au comentat trei dintre internauti la postarea fostei ispite de la “Insula Iubirii”.
Bianca Dragusanu a fost casatorita cu Victor Slav, dar au divortat

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, ei au divortat.

Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Dragusanu are si un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie 2018, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel ca nu mai prezenta emisiunea “Te vreau langa mine”. Ea a fost inlocuita de Andreea Mantea.

coral