Blondina este mai fericita ca niciodata si si-a surprins fanii cu cea mai emotionanta ipostaza.

Despre Bianca Dragusanu stie toata lumea ca este o femeie de afaceri de succes, avand mai multe firme, iar pe langa acest lucru, blondina este imaginea mai multor branduri. Munceste din greu si isi imparte timpul intre cariera si familie, caci fetita ei si a lui Victor Slav, micuta Sofia, are nevoie de toata atentia din partea ambilor parinti. Si, pentru ca Bianca Dragusanu isi iubeste fetita extrem de mult, si-a bucurat fanii cu o fotografie in compania Sofiei, dar a si postat un mesaj de-a dreptul emotionant in dreptul imaginii pe care a incarcat-o pe Instagramul sau.

Bianca Dragusanu, alaturi de fetita ei

„Cel mai puternic sentiment din lume”, a scris Bianca Dragusanu in dreptul fotografiei cu ea si cu micuta Sofia. Fanii i-au transmis imediat toate gandurile lor bune si au felicitat-o pentru faptul ca este o mamica atat de dedicata.

Bianca Dragusanu a trecut printr-o alta interventie chirurgicala

De curand, fotoreporterii cancan.ro au obtinut imagini exclusive cu Bianca Dragusanu, dupa ultima interventie prin care a trecut. Blondina a fost surprinsa la atelierul ei vestimentar din Capitala, in timp ce aducea mai multe pungi cu materiale. Imbracata lejer, Bianca Dragusanu a fost filmata in timp ce mergea pe strada si schiopata serios, pesemne ca nu s-a recuperat pe deplin dupa interventia suferita. De asemenea, Bianca Dragusanu a ales sa-si schimbe, de curand si silicoanele, iar operatia a fost un real succes si acum vedeta se simte mai bine ca niciodata.

coral