Bianca Dragusanu si Alex Bodi,  din nou parinti spirituali, pentru fetita unor prieteni. Cei doi au trait emotii mari, in fata altarului, iar vedeta a impartasit cu fanii ei bucuria, postand pe contul de socializare o imagine, realizata imediat dupa botez.

„Bucurie si binecuvantare sa fim parinti spirituali pt Eva Maria. Sa ne traiesti, sa aduci numai bucurie in casa parintilor tai, sa ne cresti sanatoasa si inteleapta! ?? #blessed #love #truelove #happy #babygirl #party”, a scris Bianca Dragusanu in dreptul imaginii.

„Sa va traiasca finuta!!! Sa fie sanatoasa si fericita alaturi de parinti si nasii ei frumosi!? / Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!. Felicitari! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa!??”, au scris internautii cand i-au vazut pe Bianca Dragusanu si Alex Bodi impreuna, nasi.

Bianca Dragusanu a avut o relatie cu Alex Bodi, insa s-a despartit de acesta la cateva zile dupa Craciun. Dupa separarea de Bianca Dragusanu, Alex Bodi s-a intors in bratele fostei sotii, femeia care i-a daruit un copil. Despre Bianca Dragusanu s-a spus ca ar fi avut, dupa separarea de Alex, o relatie cu Josip Heit, seful fostului ei iubit. Insa, Alex Bodi si Bianca Dragusanu n-au putut sa stea prea mult departe unul de celalalt. Cei doi s-au impacat si recent, au fost intr-o escapada in Turcia, la Istanbul

coral