Bianca Rus a inceput anul in forta. S-a pozat in ipostaze mai mult decat provocatoare acum ca este din nou o femeie libera.

Bianca Rus a incins internetul cu cele mai recente fotografii postate pe contul sau de socializare.

Din nou libera dupa separarea de sotul sau, Antonio, bruneta se pozeaza in ipostaze provocatoare, in tinute care sa-i scoata in evidenta noua silueta dobandita dupa ce a slabit foarte mult.

In doua dintre imagini, Bianca Rus este imbracata sumar si sta intinsa pe covor astfel incat sa atraga atentia asupra sa.

Desi este separata de cel care i-a fost partener de viata, Bianca Rus arunca sageti spre acesta.

„Bine ca ne-am despartit inainte de a intra in 2019, caci nu era bine sa ma prinda noul an cu gunoiul in casa!”, a scris Bianca Rus, potrivit wowbiz.ro.

„2019 e an fara sot”, i-a transmis o admiratoare.

„Unde calca o leoaica nu sterge urma o PISICA!”, a mai scris bruneta in mediul online.

In luna mai a anului trecut, Bianca Rus s-a casatorit cu iubitul ei, Antonio.  In luna octombrie, vedeta a facut nunta la Satu-Mare. La o luna de la  nunta, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice, fiind agresata de partenerul de viata dupa ce s-au intors din luna de miere din Dubai, lucru pe care barbatul insa l-a infirmat. La sfarsitul anului trecut, Bianca Rus ar fi fost din nou agresata de Antonio, la magazinul pe care bruneta il detiea in zona Iancului din Capitala. Antonio ar fi mers la magazinul Biancai pentru a discuta cu aceasta despre divort, insa lucrurile au degenerat. Bruneta ar fi fost lovita de Antonio, lucru infirmat de acesta.

coral