Bianca Rus nu mai vrea sa auda de fostul sau sot, Antonio. Cei doi s-au separat cu mare scandal.

Bianca Rus, in varsta de 31 de ani, a avut un scurt mariaj cu Antonio. Cei doi au ajuns la separare in urma discutiilor aprinse dintre ei.  Dupa despartire si-au aruncat vorbe grele. Bianca Rus nu mai vrea sub nicio forma sa-l mai aiba in prejma sa pe cel care i-a fost partener de viata, astfel ca a cerut ordin de protectie impotriva acestuia, potrivit click.ro.

„Bianca a cerut ordin de protectie pentru ca el sa nu mai fie in preajma ei si a pierdut procesul. Acum, a facut apel si spera sa castige, dar nu are sanse. Se pare ca Bianca si mama ei sunt foarte razbunatoare, iar asta ii da fiori lui Giani. El e singur si nici nu isi doreste momentan pe cineva pana nu se termina scandalul cu Bianca”, au declarat, pentru click.ro, surse din anturajul celor doi.

In luna mai a anului trecut, Bianca Rus s-a casatorit cu iubitul ei, Antonio.  In luna octombrie, vedeta a facut nunta la Satu-Mare. La o luna de la  nunta, Bianca Rus a trecut prin momente groaznice, fiind agresata de partenerul de viata dupa ce s-au intors din luna de miere din Dubai, lucru pe care barbatul insa l-a infirmat. La sfarsitul anului trecut, Bianca Rus ar fi fost din nou agresata de Antonio, la magazinul pe care bruneta il detiea in zona Iancului din Capitala. Antonio ar fi mers la magazinul Biancai pentru a discuta cu aceasta despre divort, insa lucrurile au degenerat. Bruneta ar fi fost lovita de Antonio, lucru infirmat de acesta.

coral