News Flash:

Biblioteca “Octavian Goga” anunta atelierul national „Definirea planului strategic de dezvoltare a sistemului de biblioteci publice din judetul Cluj”

18 August 2014
795 Vizualizari | 0 Comentarii
Biblioteca Judeteana „Octavian Goga”, organizeaza in perioada 19-20 august 2014 Atelierul national „Definirea planului strategic de dezvoltare a sistemului de biblioteci publice din judetul Cluj”. Atelierul de lucru, punct cheie al procesului de elaborare a strategiei de dezvoltare a sistemului de biblioteci publice din judetul Cluj, se va desfasura la sediul Bibliotecii Judetene, Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor nr. 104, sala de lectura, etajul II.

Citeste si: Clujenii sunt invitati la o lectura in parc

Invitatii la eveniment sunt bibliotecari, reprezentanti ai administratiei publice centrale si locale, reprezentanti si consultanti ai Fundatiei IREX, alte persoane implicate in elaborarea unor strategii de dezvoltare la nivel national, regional, judetean si local, care vor face si scurte prezentari ale acestor strategii. Atelierul de lucru isi propune stabilirea unor directii de actiune si elaborarea unor prioritati de dezvoltare a sistemului de biblioteci publice din judetul Cluj in concordanta cu strategiile existente - europene, nationale, regionale, judetene si locale, precum si conturarea unor proiecte ce urmeaza sa fie derulate in acest sens in bibliotecile publice din judet.

Citeste si: Program de vacanta la Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” Cluj

Procesul de elaborare a strategiei de dezvoltare a sistemului de biblioteci publice din judetul Cluj a fost demarat in luna decembrie 2013 de Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” Cluj avand sustinerea Consiliului Judetean Cluj si a International Research & Exchanges Board – IREX, prin Programul Biblionet.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bibliotecii judetene bibliotecari irex programul biblionet
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 34 queries | Mysql time :0.066540 (s)