Cel mai aşteptat eveniment de fashion & lifestyle al toamnei revine la Muzeul de Artã din Cluj-Napoca în acest weekend! Intre 15 şi 17 noiembrie, Galeria de Stil îşi deschide porţile alãturi de peste 30 de designeri. Târgul de design românesc este locul în care tinerii talentaţi îşi expun creaţiile şi accesoriile vestimentare. 

Printre designerii ce pot fi întâlniţi la muzeu în acest sfârşit de sãptãmânã se numãrã şi Carmen Orãşanu, care aduce bijuterii din hârtie reciclatã, urmând curentul eco, atât de cãutat la nivel internaţional. Carmina Cimpoeru reinventeazã banala cãmaşã, reconstruind-o şi deconstruind-o în sute de feluri. Cei mai mulţi designeri s-au specializat pe un obiect vestimentar anume şi au ajuns sa creeze piese unice, extrem de diverse.    

Galeria de Stil este o expoziţie cu vânzare care promoveazã conceptul de slow fashion (cumperi mai scump, dar porţi mai mulţi ani, spre deosebire de fast fashion care se referã la achiziţii ieftine, purtate un singur sezon). Vizitatorii au ocazia sã cunoascã noua generaţie de designeri români, sã sprijine industria locala şi naţionalã de modã ori pur şi simplu sã petreacã timp în compania frumosului.  

Program de vizitare:

  • Vineri: între orele 13 şi 19
  • Sâmbãtã: între orele 11 şi 19
  • Duminicã: între orele 11 şi 17.

Galeria de Stil este un eveniment organizat de aceeaşi echipã care a construit cel mai cunoscut brand al expoziţiilor de nuntã din ţarã – Nuntã la Palat.

 

 

coral