“Blestem chiar in ziua nuntii?!” – este intrebarea pe care au avut-o multi dintre nuntasii unor tineri din Resita, care au devenit astazi sot si sotie. Si asta pentru ca, mirele a provocat un accident infiorator la scurt timp dupa ceremonie. Dupa cum puteti vedea in imaginile surprinse la scurt timp dupa impactul devastator, BMW-ul s-a transformat intr-un ghem de fiare. Doar o minune a facut ca soferul sa supravietuiasca, insa ranile lui sunt grave. Martorii spun ca acesta mergea cu peste 150 de kilometri pe ora.

Aflat intr-un BMW, un mire a provocat un accident infiorator in Resita, dupa ceremonie

Un accident teribil a avut loc in aceasta dupa-amiaza in zona statiei CSR din Resita, relateaza reper24.ro. Soferul unui BMW a pierdut controlul volanului, a lovit bordura fiind proiectat in statia de autobuz, unde s-a izbit puternic de un stalp. In urma impactului, bolidul a fost rupt in doua, iar mirele care era la volan a supravietuit in mod miraculos. Acul vitezometrului indica 110 kilometri pe ora. La fata locului s-au deplasat 2 echipaje ale ISU Resita, un echipaj SAJ si Politia.

La locul accidentului rutier a ajuns si mireasa, care se afla intr-o alta masina. Ea a suferit un soc cand si-a vazut sotul ranit. Barbatul a fost transportat la spital, iar din primele informatii, ar fi suferit o fractura la o mana, insa are si probleme la coloana si capul spart. Traficul a fost blocat intre cartierul Muncitoresc si Universalul Vechi.

coral