Florin Calinescu a avut parte de multe necazuri in viata, juratul de la “Romanii au talent” a fost diagnosticat cu o boala fatala, carcinom bazocelulur, mai exact cancer de piele. Din fericire, actorul a reusit sa treaca si peste acest obstacol si a povestit cum a reusit sa invinga boala.

“Acum vreo cativa ani am gasit o chestie ciudata la nas, m-am prezentat la doctor si era o forma usoara din zona oncologica. Poti sa fii Ioana d’Arc si Hercule la un loc si tot ti se inmoaie putin genunchii. Nu cred ca este cineva de pe planeta asta care sa zica: Ce am?! Cancer?! Misto! Sa desfacem sampania! (…) Nu mai treci prin teroarea asteptarii, 2-3 saptamani, asa afli pe loc rezultatele biopsiilor si asa poti sa afli pe loc si ca e bine. Asta, psihic, te scuteste de un chin si de un calvar. E o poveste care nu te omoara, dar netratata iti mananca tot tesutul. N-am o problema… pana la oncologic! Acolo intri intr-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimanui. (…) Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred ca ar fi fost placut sa ma vada cineva. In primul rand, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai ca m-am batut cu Mayweather“, a spus Florin Calinescu, potrivit adevarul.ro.

Si-a pierdut doi copii, iar sotia i-a murit de cancer

Florin Calinescu este unul dintre cei mai indragiti actori si prezentatori TV din Romania. Daca din punct de vedere profesional, nu are motive sa se planga, pe plan personal a primit, de-a lungul timpului, numeroase lovituri.

Cu ani in urma, s-a casatorit cu Ana Maria cu care a avut o fetita. Micuta s-a stins, insa, la doar cinci luni dupa ce a venit pe lume. Ulterior, cuplul a devenit parintii a doi baieti, Luca si Petru. O buna perioada au trait fericiti. Pana in 1996, cand Ana Maria a fost diagnosticata cu cancer esofagian. Dupa o lunga suferinta, femeia s-a stins in 2005. Ramas cu doi copii minori, actorul a dormit cateva zile intr-o masina parcata pe o alee de langa cimitirul unde si-a ingropat sotia, conform okmagazine.ro.

Pana in 1996, cand Ana Maria a fost diagnosticata cu cancer esofagian. Dupa o lunga suferinta, femeia s-a stins in 2005. Ramas cu doi copii minori, actorul a dormit cateva zile intr-o masina parcata pe o alee de langa cimitirul unde si-a ingropat sotia, conform okmagazine.ro.

coral