Mihai Bobonete, cunoscutul actor din „Las Fierbinti”, are probleme de sanatate. Acesta a anuntat pe pagina sa de socializare ca trece prin niste momente delicate si ca trebuie sa ia o pauza de la spectacolelele pe care le avea programate. El si-a anuntat fanii si pe prietenii care urmau sa participe la un spectacol de-al sau ca nu va putea fi prezent, insa ca se va revansa fata de ei. Mihai Bobonete a fost operat de urgenta si va trebui sa ramana imobilizat la pat pentru cateva zile.

Mihai Bobonete a transmis si un mesaj pe YouTube, incercand sa isi linisteasca fanii si sa isi pastreze optimismul.

”Azi e duminica, e o zi minunata, credeti-ma pe cuvant, stiu exact ce spun. Este ziua in care m-am trezit la 5 dimineata si nu mai simteam nimic, am crezut ca sunt mort, atat de bine ma simteam. Nu mai simt tubul in mine, am un tub bagat printre coaste in pleura si ieri la 24 de ore de la interventie, corpul meu a avut mare rafuiala cu jumatatea aia de metru de plastic bagata in mine. Dar azi, azi e bine. Parca sa zic eu ca pare a fi o zi fara morfina”.
Mihai Bobonete: ”Ce as vrea sa retineti este ca viata e minunata”

Mihai spune ca a reusit sa manance si transmite tuturor ca viata este minunata, iar ”durerea este suportabila in orice forma a ei, dar te face cu memeaca”.

”Am papat o bananica, un iaurtel, fac pipilica, m-am spalat nitel, sunt dat cu spray, gata de somn iar. Scuze daca v-am deranjat, ce as vrea sa retineti este ca viata e minunata si ca durerea este suportabila in orice forma a ei, dar te face cu memeaca. Am suferit un Pneumotorax masiv si din aceasta cauza sunt internat pana joi si nu mai pot zbura la Paris si Bruxelles, unde urma sa am spectacole in weekendul viitor. Imi pare rau, dar Florin Lazar, organizatorul, impreuna cu Vancica, sunt convins ca vor lua cea mai buna decizie in ceea ce va priveste si ne priveste”.

Actorul se simte recunoscator lui Dumnezeu si medicilor pentru ca starea lui de sanatate s-a imbunatatit, desi a fost vorba despre o incercare dificila.

”Ma simt recunoscator lui Dumnezeu si intregului personal medical din Med Life. Multumesc Jana, Dr.Alina Stanca, Dr.Toma, care m-a anesteziat ca la carte, Doctorului Catalin Stangu pentru cele mai frumoase vorbe de incurajare, asistentelor de pe sectia chirurgie care sunt minunate si s-au purtat cu mine ca niste mame si, in primul rand, multumesc Doctorului Orhidean Mihnea, care m-a operat si care m-a ajutat sa raman de partea voastra!”, a mai scris Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete a suferit un pneumotorax masiv (acumulare de aer in spatiul dintre plamani si peretele toracic) si a fost supus unei interventii chirurgicale. Starea actorului este stabila, insa va mai ramane intenat pana joi, motiv pentru care a fost nevoit sa-si anuleze mai multe spectacole.

coral