Moartea Cristinei Țopescu a fost declarată pe 12 ianuarie, 2020. A decedat la vârsta de 59 de ani. Primii care au sesizat că este ceva straniu cu jurnalista au fost vecinii, care au alertat poliția. Ei au fost îngrijorați pentru că nu o mai văzuseră din data de 23 decembrie.

Cauza decesului nu a fost încă stabilită, însă medicul Cristinei Țopescu a vorbit despre problemele de sănătate pe care aceasta le avea. Monica Pop cu greu a putut să își găsească cuvintele și să ofere o explicație. Cele două aveau pe lângă legătura profesională și o relație de prietenie.

Boala secretă de care suferea Cristina Țopescu

Medicul Monica Pop a dezvăluit unele probleme de sănătate ale Cristinei. Se pare că moartea tatălui său, Cristian Țopescu, a afectat-o foarte tare și nu a putut să treacă niciodată cu adevărat peste ea.

A fost un șoc pentru Cristina Țopescu să își privească tatăl cum se stinge. A sperat până în ultima clipă că mai există o șansă pentru el și a refuzat să creadă că medicii nu îl mai pot ajuta. Această pierdere grea a aruncat-o pe jurnalistă într-o depresie, pe care încerca să o învingă de ani de zile.

„Am înţeles că au fost găsite animalele în jurul ei. Întrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare…Nu pot să cred aşa ceva! V-aş ruga să nu mai spuneţi despre trupul ei că era nu ştiu cum…Vreau să se gândească toată lumea la ce fată era. Suferea de depresie, dar se trata. Am fost împreună cu ea la tatăl ei, a fost un şoc moartea lui, ea a sperat până în ultima clipă şi totul a fost un mare şoc pentru ea”,  a declarat Maria Pop, pentru România TV

coral