Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat ieri, 03 octombrie, la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative, la „Meet the Mayor”, un eveniment organizat anual, în care reprezentanți ai comunităților internaționale de la Cluj și primarul poartă un dialog deschis despre evoluția și stadiul proiectelor din oraș.

În prima parte a dezbaterii, edilul a prezentat participanților profilul strategic al municipiului și principalele direcții de dezvoltare pe care Clujul le urmărește pe termen scurt, mediu și lung. De asemenea, a prezentat câteva proiecte viitoare ale orașului, precum și anumite obiective pe care municipalitatea trebuie să le atingă pentru a putea valorifica eficient avantajele competitive pe care le avem, în special resursa umană capabilă existentă în municipiul Cluj-Napoca.

La eveniment au participat reprezentanți ai mediului de afaceri din Cluj-Napoca, ai organizațiilor non-guvernamentale dar și reprezentanți ai misiunilor diplomatice care își desfășoară activitatea în Cluj-Napoca.

coral