Primarul Emil Boc, după ce inițial a anunțat că proiectul aqua park va fi dezvoltat în cartierul Gheorgheni, a declarat în această dimineață că nu s-a luat o decizie finală asupra locației exacte a viitoarei zone de petercere a timpului liber pentru clujeni.

Edilul a susținut că în prezent specialiștii analizează criticile aduse proiectului pentru a găsi soluții, dar totodată nu a exclus faptul că locația viitorului aqua park să fie modificată.

"Nu este decizia finală cu privire la locația luată. Ascultăm și cumpănim foarte bine acest lucru. Ascultăm toate părțile pentru că vrem să vedem cum putem diminua toate elementele de disconfort și care sunt soluțiile alternative, dacă ele există. 

Aqua park-ul va fi realizat. Locația finală nu este stabilită definitiv. Este prima și singura locație (n.red. cartierul Gheorgheni) stabilită deocamdată. Pe deoparte se lucrează la a se analiza criticile la acest proiect.

Se lucrează pentru a se vedea dacă există și alte soluții alternative viabile și decizia va fi luată în perioada următoare", a declarat Emil Boc, la un post local de radio.

coral