Bogdan a oferit noi detalii despre divortul de hannelore. Acesta a spus ce s-a intamplat exact in mariajul lor si care a fost motivul care a dus la ruptura.

Bogdan si Hannelore au trecut prin experiente mai putin placute la show-ul Insula Iubirii. Dupa emisiune, cei doi s-au casatorit, insa mariajul lor nu au mers si au ajuns la divort. Separarea lor a starnit mare valva, facandu-se numeroase speculatii despre motivul care a dus la ruptura lor.

Bogdan a fost invitat la o emisiune de televiziune, unde a spus exact ce s-a intamplat intre el si Hannelore. Bogdan si Hannelore au format un cuplu timp de sapte ani, insa mariajul lor a durat doar sase luni.

„Din punctul meu de vedere, am tot sperat ca ne vom repara relatia. (…) Eu nu cred ca-i cu Andi si nici nu cred ca va fi vreodata. Dar stiu ca au fost la un targ de nunti impreuna, s-au intalnit… Dar mai departe nu stiu. Cand esti intr-o relatie de atata timp, nu prea vrei sa recunosti lucrurile. Am stat, am discutat, am zis sa ne mai dam o sansa.

Am vazut emisiunea, dar am vazut-o separat. Cam in 20 octombrie ne-am despartit. Am fost casatoriti cam sase luni.

Nimic n-a mers. Eu, cel putin, am avut niste asteptari de la relatie”, a declarat Bogdan, la emisiunea Xtra Night Show, de la postul de televiziune Antena 1.

coral