In urma cu mai bine de o luna, Andreea Balan si George Burcea isi anuntau separarea. Chiar daca artista sustine ca a incercat sa-si salveze casnicia, se pare ca lucrurile nu au mai functionat intre cei doi si au decis sa mearga pe drumuri separate.

A trecut mai bine de o luna de cand Andreea Balan a marturisit la tv tot adevarul despre divortul de George Burcea. Acum, noi lucruri se pun cap la cap si este posibil ca in scurt timp sa auzim de un nou cuplu in showbizul romanesc: Andreea Balan si Petrisor Ruge?!

Cei doi se cunosc de 12 ani, timp in care au ajuns sa se cunoasca extrem de bine si sa lege o legatura foarte stransa. Sunt apropiati si pe scena, dar si in viata reala, caci artista a sustinut in repetate randuri ca se inteleg de minune si ii leaga foarte multe lucruri pe care le au in comun. Cu toate acestea, impartasesc, acum, acelasi sentiment: cel al despartirii!

Andreea Balan s-a despartit de George Burcea, iar Petrisor Ruge s-a despartir de Sandra Izbasa. Lucrurile se indreapta, pentru cei doi, in aceeasi directie, asa ca nu este exclus sa vedem, peste ceva timp, un cuplu Andreea Balan-Petrisor Ruge, mai ales tinand cont de faptul ca au mai existat de-a lungul timpului numeroase speculatii potrivit carora intre cei doi ar fi mai mult decat o relatie profesionala si de prietenie.

Mai mult, ieri, de ziua de nastere a lui Petrisor Ruge, Andreea Balan a postat pe conturile sale de pe retelele de socializare o fotografie cu ei doi, alaturi de un mesaj interesant.

”Azi e ziua lui Petricica Superman. De 12 ani impreuna. E cel mai stabil din viata mea. Trofeul care ne-a schimbat viata. Acum 12 ani – locul 1 – la Dansez pentru tine. Happy Birthday!” a scris vedeta, pe social media.

coral