“Se impaca Victor Slav cu Bianca Dragusanu!?!” – aceasta este intrebarea pe care au avut-o multi fani de-ai fostului cuplu, dupa ce au aflat ca prezentatorul s-a despartit de Raluca Bombardiera. In plus, recent, prezentatorul de la Kanal D a vorbit despre cum este, de fapt, relatia lui cu fosta sa sotie si mama fiicei sale.

Victor Slav si Raluca Bombardiera, primele declaratii dupa ce s-au despartit

Atat Raluca Silea, cat si Victor Slav au impartasit fanilor lor ca nu mai formeaza un cuplu. Cei doi erau impreuna de aproape un an si multi dintre apropiati ii vedeau impreuna pentru totdeauna.

“Eu si Victor ne-am despartit de comun acord, dupa ce am ajuns la concluzia ca avem prioritati diferite. Suntem in continuare prieteni si nu avem ce sa ne reprosam unul altuia”, a marturisit Raluca Silea, relateaza wowbiz.ro.

Reluarea relatiei lui Victor Slav cu fosta partenera, Bianca Dragusanu, iese din discutie momentan… pentru ca vedeta traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de afaceristul Alex Bodi. Mai mult, in urma cu cateva ore, moderatorul de la Kanal D a dezvaluit ca, in prezent, el se intelege mai bine cu fosta sotie in comparatie cu perioada in care erau impreuna.

“Este adevarat ca ne-am despartit recent, in viata unui om vin si astfel de momente. Ramanem prieteni si ne respectam reciproc in continuare. Ce vreau sa subliniez este ca ceea ce s-a speculat in ultimele zile in presa tabloida nu are legatura cu decizia noastra. Prezint evenimente, merg in cluburi, interactionez cu cei prezenti, fac poze cu persoanele care imi solicita asta. Daca pe internet apare o fotografie cu mine si o fata, nu inseamna ca eu si acea fata suntem intr-o relatie”, a declarat Victor Slav, conform sursei citata mai sus.

Victor Slav are o fetita cu Bianca Dragusanu

Victor Slav s-a nascut pe 5 iunie 1980 in Bucuresti. El a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si s-a facut remarcat in lumea televiziunii in 2001, cand a aparut in show-ul  “Vara ispitelor”, alaturi de prietenul sau Bogdan Vladau. In 2006, prezentatorul TV a facut mai multe acte de caritate dupa ce a castigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tatic de fetita. Fosta lui partenera de viata, Bianca Dragusanu, a nascut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el dublat si cateva filme de desene animate: vocea lui Superman si vocea lui Jim Poter.

coral