Alessandra Stoicescu este insarcianta in patru luni! Cunoscuta prezentatoare este a 10-a vedeta gravida a Antenei si urmeaza sa devina mama pentru prima data la sfarsitul verii si abia asteapta sa isi stranga bebelusul in brate.

La fel de nerabdator este si sotul ei, care ste nimeni altul decat motociclistul cu plete, Sergiu Constantinescu, cu care a fost fotografiata de cateva ori, incepand din toamna anului 2012. De atunci au trecut ani de zile, iar relatia lor a continuat, dragostea e din ce in ce mai mare. “Secretul casniciei noastre perfecte: increderea, zambetul, umorul si plimbatul in ploaie. Si dragostea, desigur. Numai noi stim ce facem ca sa nu intervina monotonia, asta ramane secret. Ne dorim, copii, da… Dar e secretul nostru. Ce-o sa ne dea Dumnezeu”, ne declara vedeta in urma cu patru ani.

Alessandra Stoicescu si Sergiu Constantinescu s-au casatorit in 2013. La ceremonie, jurnalista a purtat o rochie superba de mireasa, care i-a pus in evidenta silueta. Cei doi au fost nasiti de Gabriela Firea, fosta colega a Sandrei din Antena, si sotul acesteia, Florentin Pandele, primarul din Voluntari.

coral