Bomba explodeaza la Antena 1. Liviu Varciu este acuzat ca se iubeste cu Gina Pistol, dupa ce au aparut filmari cu cei doi protagonisti. Cea care dezvaluie aceasta informatie este chiar Doinita Oancea, totul petrecandu-se in serialul “Fructul oprit“, care revine, diseara, de la ora 20.00, la Antena 1, cu primul episod din acest an al productiei.

Dupa o pauza de sarbatori, sezonul 2 continua cu schimbari majore in viata protagonistilor si a apropiatilor lor, dar si cu dezvaluiri care vor da peste cap universul tuturor. Drama, emotie, iubire, rasturnari de situatie si suspans, toate acestea se vor regasi in episodul 18 din acest sezon.

Aflata departe de sotul ei, Tanta (Doinita Oancea) isi face tot felul de ganduri. “Costica ma insala! Cu Gina… Pistol”, le marturiseste ea oltenilor, dupa ce vede o filmare in care sunt surprinsi cei doi. Imaginile cu Costica (Liviu Varciu) si Gina, din Asia, vor putea fi vazute, in aceasta seara, in episodul 18 din noul sezon.

O dezvaluire importanta, care iese la iveala dupa ani buni, o face pe Ana sa traiasca un adevarat zbucium.  “Cine sunt eu? Cum ma mai uit eu in ochii lui Ioan?”, reactioneaza ea, profund afectata de cele descoperite.

Nenorocirea se abate din nou asupra casei Caragea si a membrilor ei. Hotarati sa lupte pentru iubirea lor, Sonia (Michaela Prosan) si Alex (Petru Paun) fug impreuna exact in ziua in care ea trebuia sa paseasca in fata altarului la bratul lui Adrian (Bogdan Albulescu), insa un accident ingrozitor curma tot.  “Mihai Lazarescu este un idiot! Cum sa te urci beat la volan? (…)Parca e un blestem de care familia noastra nu mai scapa”, spune Ana (Cristina Ciobanasu), despre situatia grea cu care se confrunta din nou familia ei. “Asa tata, asa fiu! Niste criminali!”, reactioneaza Ioan (Vlad Gherman).

Cei doi isi aduc aminte de discutia pe care au avut-o cu Alex, inainte ca el si Sonia sa fuga impreuna. “Daca eu si Sonia patim ceva, va rog …”, este mesajul lui Alex, telespectatorii urmand sa afle in aceasta seara, de la ora 20.00, la Antena 1, despre ce rugaminte este vorba, dar si ce s-a intamplat cu Sonia, Alex si Mihai (Conrad Mericoffer) in urma accidentului teribil.

coral