A aparut un fisier audio-bomba, difuzat de Romania TV, cu ultima inregistrare audio a Cristinei Topescu, pe care i se aude vocea. Cu cateva zile inainte sa-si dea ultima suflare, i-a trimis un mesaj vocal pe Whatsapp amicului ei, Marius Chirca. Marturiile ei sunt cutremuratoare.

“Marius (n.n. – presedintele Kola Kariola), iarta-ma ca te bat la cap, dar nu mai stiu ce sa fac!

Ieri am facut atac de panica, am reusit sa ma pun pe picioare, sa fac emisiunea. Azi dimineata am facut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat.

Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir si nici nu sunt genul sa chem salvarea. Nici nu vreau sa chem, n-am cum, ca cu atatia catei (n.n. – la ea acasa), cine dracu intra aici?! Sper sa-mi revin, dar asta (n.n. – patronul unui adapost de caini) ma omoara cu zile. Deci asta e un nenorocit pur si simplu. Iti dai seama ca a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Directia Sanitar Veterinara), daca e adevarat. Si nu-mi da nici macar un mesaj. Nu stiu ce se intampla cu Fetita (n.n. – unul dintre cainii ei) si mie imi e acum rau, dar cand imi revin, il ia mama dracului. Daca asta isi imagineaza ca eu sunt genul care doar plang si ma resemnez, se insala. Crede-ma!

Dar nu stiu ce sa mai fac acum. Te rog din suflet, cand termini treaba, da-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!”, i-a transmis Cristina Topescu lui Marius Chirca.

coral