Se intampla mutari-bomba in lumea televiziunii. Dupa ce bosii de la Kanal D au decis sa-i scoata emisiunea din grila, Catalin Cazacu, unul dintre cei mai apreciati prezentatori TV, a fost pus in locul Andreei Mantea.

”Cash Taxi”, out din grila?!

Potrivit unor surse, Catalin Cazacu, unul dintre cei mai simpatici prezentatori de la Kanal D, a inlocuit-o pe Andreea Mantea. Mai exact, Cazacu a participat, recent, la filmarile emisiunii ”Se Striga Darul”, emisiune ce era prezentata pana acum de Mihai Mitoseru si Andreea Mantea. Doar ca, de aceasta data, sefii de la Kanal D au decis ca sexoasa bruneta sa fie inlocuita de simpaticul sportiv.

Din cate se pare, aceasta mutare-bomba in interiorul Kanal D vine dupa ce mai multe surse ne-au dat ca sigura informatia ca emisiunea pe care o prezenta Catalin Cazacu, ”Cash Taxi”, va fi scoasa din grila de programe.

A filmat pentru o mega-productie de la PRO TV!

Potrivit unor surse, in urma cu cateva zile, Catalin Cazacu a fost vazut pe platourile de filmare ale celebrului serial ”Vlad”. Conform unor membri ai echipei de productie, sportivul care, de ceva timp, cocheteaza si cu actoria, ar fi filmat cateva scene pentru unul dintre episoadele serialului de la PRO TV. Din cate se pare, producatorii serialului ”Vlad” ar fi fost fascinati de rolul pe care Catalin Cazacu l-a avut in productia lui Iura Luncasu, ”Faci sau Taci”, unde acesta i-a dat viata lui ”Briceag”, un interlop acuzat de proxenetism.

Cu siguranta, prezenta lui Catalin Cazacu pe platourile de filmare ale mega-productiei de la PRO TV nu-i deloc intamplatoare. Ramane de vazut daca, in urmatoarea perioada, in lumea televiziunii, urmeaza sa se produca un transfer de calibru.

Tata de nota 10!

Carismaticul prezentator Catalin Cazacu are un baietel cu care se mandreste ori de cate ori are ocazia. Vedeta il mai aduce pe Andrei la evenimentele la care participa, pentru a-l obisnui cu lumea din care el face parte.

„Eu sunt fericit ori de cate ori petrecem timpul impreuna. Sunt foarte mandru de fiul meu si am incredere in instinctele lui. Andrei a fost cu mine la Gala sa vada daca i-ar placea sa faca box. I-a placut, dar, dupa ce a vazut ca e un sport dur, nu mai e asa convins ca doreste sa-l practice. Eu as vrea sa-l vad in ring, dar el isi doreste mai mult sa fie la volan. Indiferent ce va alege sa faca in viata, eu voi fi langa el, si-i voi oferi tot sprijinul de care va avea nevoie. (…)

Eu pe Andrei nu l-am vazut plangand niciodata, e genul de copil care, daca se loveste, se enerveaza, nu plange. E murdar si zdrelit in genunchi seara, cand intra in casa, la fel cum eram si eu la varsta lui. Are o copilarie pe model vechi, asa cum ar trebui sa aiba toti copiii; invata experimentand”,  a povestit Catalin Cazacu. „Nu este foarte sensibil, nu este cocolosit, este un barbat inca de la varsta asta si ma surprinde in fiecare zi”, a mai marturisit prezentatorul TV despre fiul sau. coral