Brigitte Nastase a fost eliminata de la “Ferma”, emisiune difuzata de Pro TV. In cadrul unui interviu, vedeta a dezvaluit ca, din cauza faptului ca a participat la show, si-a pierdut afacerea. Este, insa, multumita ca si-a gasit sufletul pereche, pe Florin Pastrama.

“Am fost intrebata ce as face eu cu banii, daca as castiga. Si am zis: ‘Pentru faptul ca eu sunt aici, pot pierde mai mult de 50.000 de euro, cat e premiul emisiunii’. Lucru care s-a si intamplat, pentru ca am dat faliment la magazin.Insa scopul venirii mele in emisiune nu a fost sa castig premiul. Si nu, nu am castigat premiul, dar, pe alta parte, am castigat sufletul meu pereche”, a spus Brigitte Nastase pentru ferma.protv.ro.

Brigitte Nastase a dezvaluit ca vrea sa ramana insarcinata cu Florin Pastrama, al carui vis este sa devina tatic.

“De ziua lui, Florin m-a cerut de nevasta si nu a fost o gluma. Eu doresc sa-i implinesc visul pe care-l are de 40 de ani si vreau sa fiu mama copilului lui. Isi doreste foarte mult un copil. Eu sunt o mama singura a doi copii. Cred ca Dumnezeu mi-a dat o ultima sansa si nu vreau sa o ratez si prioritatea noastra este sa devenim o familie si sa avem un copil.

Pentru ca foarte multa lume se uita la noi, suntem intr-un fel un model, pozitiv sau negativ, nu stiu, vrem sa facem lucrurile cum trebuie si trebuie sa facem o cununie religioasa in fata lui Dumnezeu, pentru ca suntem doi oameni foarte credinciosi si fara Dumnezeu nu se poate face nimic. Apoi vom face copilul”, a mai spus Brigitte Nastase.

coral