O stie a bulversat pe toata lumea zilele trecute, cu privire la starea de sanatate a lui Brigitte Pastrama. A fost readusa in actualitate informatia conform careia vedeta s-a luptat cu cancerul. Ei bine, da, dar este vorba de trecut, in urma cu cativa ani.

Brigitte Pastrama a fost diagnosticata cu cancer in anul 2016, atunci cand a fost operata si tratata la Viena. Din fericire, a reusit sa treaca cu bine peste acea perioada. Acum, dupa aparitia informatiei ca ar fi din nou bolnava, bruneta a tinut sa lamureasca intreaga situatie.

"Dragi prieteni Pentru ca pe internet circula zvonul ca am cancer, vreau sa dezmint acest lucru, si va multumesc pentru toate urarile", a scris Brigitte Pastrama, la doar cateva zile dupa ce s-a casatorit cu Florin, iar viata ei s-a schimbat radical.

Va reamintim ca in iunie 2016, Brigitte Sfat anunta ca are probleme grave de sanatate. In urma unor investigatii, sotia lui Ilie Nastase a aflat de la medici ca are doua tumori localizate la plamani si ca este nevoie urgenta de o interventie chirurgicala.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit civil

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au îndrăgostit în cadrul emisiunii Ferma – Un nou început, de la Pro TV. Cei doi s-au apropiat foarte mult unul de celălalt și au atras antipatia celorlalți concurenți din cauză că au făcut tot felul de strategii și nu au prezentat deloc încredere. Dar se pare că s-au ales cu ceva mult mai frumos decât marele premiu de 50.000 de euro pus în joc. Formează acum o familie.

coral