Brigitte si Florin Pastrama au fost protagonistii unor momente tensionate pe litoralul romanesc. Fosta doamna Nastase si-a umilit sotul pe plaja, in vazul tuturor.

Weekendul trecut, proaspat insurateii au ales sa se relaxeze pe o plaja de lux din Mamaia, acolo unde, potrivit surselor noastre, cei doi au trecut si prin clipe mai agitate.

De la ce ar fi pornit disputa

La scurt timp dupa ce au ajuns pe plaja, spiritele s-ar fi incins intre Brigitte Sfat si sotul ei, Florin Pastrama. La un moment dat, dupa ce Florin ar fi uitat deschis portbagajul bolidului de lux pe care il detine sotia sa, intre cei doi s-ar fi iscat o disputa. Imediat ce a realizat ca sotul ei a lasat masina deschisa, Brigitte Sfat s-ar fi dezlantuit. Potrivit martorilor, fosta doamna Nastase l-ar fi facut cu ou si cu otet pe proaspatul ei sot.

”Florin a uitat portbajul deschis. Imediat ce Brigitte a sesizat acest lucru s-a napustit asupra lui: «Tampitule, ai lasat masina deschisa». L-a injurat ca la usa cortului. Toata plaja s-a uitat la cearta lor. Pur si simplu l-a umilit in vazul tuturor”, ne-a povestit un martor ocular.

Brigitte si Florin Pastrama se vor cununa religios luna viitoare

Luna viitoare, proaspata doamna Pastrama se va casatori religios cu Florin si vor face o nunta in stil american. Intre timp, afaceristul imobiliar s-a mutat in vila de lux a lui Brigitte, devenind astfel stapan si pe restul proprietatilor detinute de bruneta si care ar valora un milion de euro.

Si-au inceput povestea de iubire la “Ferma”

Brigitte si Florin Pastrama s-au indragostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou inceput”, in februarie, dupa ce s-au intalnit cele doua tabere ale show-ului, cea a Banditilor si cea a Fermierilor. De altfel, Brigitte si Florin s-au logodit in timp ce erau inca in competitia de la Pro TV. Cei doi si-au jurat iubire si credinta intr-o biserica din Valiug, Caras-Severin.

Brigitte si Florin Pastrama s-au cununat civil pe 27 mai, iar printre invitati s-au numarat cativa dintre fostii concurenti de la “Ferma” 2019. In timp ce Florin Pastrama se afla la primul mariaj, Brigitte a mai fost casatorita de doua ori. Nascuta pe 7 februarie 1977, ea a facut furori in anul 2000, cand a fost desemnata Miss Top Model Romania. Mai mult de atat, ea a pozat pentru Playboy si era chemata sa prezinte mai ales colectii de lenjerie intima. coral