Au aparut informatii conform carora nunta dintre Brigitte si Florin Pastrama a fost fixata cu rapiditate maxima fiindca ar exista si un motiv care ii va face pe cei doi miri de doua ori fericiti. O data pentru ca a fost o nunta de vis, asa cum au transmis toti cei prezenti la eveniment, si a doua oara pentru se afla pe drum… un bebelus.

Sarcina Brigittei este pastrata, deocamdata, ”la secret”, dar surse ”de incredere” au dezvaluit pentru click.ro, ca nu mai este nicio indoiala din acest punct de vedere.

„Brigitte inca nu vrea sa vorbeasca, pentru ca vrea sa fie sigura ca sarcina decurge bine si ca nu sunt alte pobleme. Are o sarcina asistata de o clinica privata si de aceea nu are voie sa mearga nici foarte departe de casa in luna de miere, nici sa zboare cu avionul. Nu vrea sa cobeasca si sa anunte devreme, inainte ca totul sa fie in regula”, au declarat respectivele surse.

Brigitte si Florin Pastrama au lasat sa se inteleaga ca ar astepta un copil. Totusi, ei nu au facut un anunt oficial pana acum. Brigitte si Florin Pastrama isi vor petrece luna de miere pe Coasta de Azur, desi – initial – s-a vorbit despre o alta destinatie, Maldive. „Plecam pe Coasta de Azur, pentru ca fac tratament pentru o viitoare sarcina asistata si de aceea trebuie sa stam pe aproape de casa”, a declarat Brigitte pentru sursaa citata mai sus.

Kamara: ”S-a cerut rascumparare un obiect de 500 de grame de aur”

”Seara de vis”, asa a descris Kamara atmosfera in care s-a desfasurat nunta dintre Brigitte si Florin Pastrama. Mai mult, cantaretul a povestit si ce s-a intamplat in momentul in care, conform traditiei, s-a ”furat” mireasa.

 “A fost o seara de vis, cei doi au dansat valsul mirilor pe muzica celor de la trupa Prestige. Alaturi de ei au mai cantat mai multi solisti de muzica populara, dar si Mahala Raï Banda, sau Nikos si Jamal. Ensar Duman a fost cel care a furat mireasa si pentru care s-a cerut rascumparare un obiect de 500 de grame de aur. Mancarea si bautura au fost la superlativ, au fost mai multe feluri de mancare, de la aperitiv la peste, somon sau vita. In plus, asa cum a promis, Brigitte a facut un fel special care sa aminteasca de “Ferma” – un fel format din grau si porumb fiert cu o bucatica de carne langa. Tortul a avut patru etaje si a fost delicios”, a povestit Kamara pentru click.ro.

coral