Brigitte Sfat a fost eliminata de la show-ul de televiziune Ferma, transmis de postul de televiziune Pro TV. Aceasta a pierdut duelul cu Otniela Sandu.

Brigitte Sfat a parasit competitia in urma unui duel cu Otniela Sandu, cea care a ales ca cele doua se se lupte la probe de indemanare. In ultima vreme, Brigitte Sfat a fost in centrul multor discutii aprinse la show, aproape toti concurentii fiind impotriva sa.

Pentru Otniela Sandu acesta a fost primul duel de eliminare, insa la Brigitte s-a ajuns la confruntarea cu numarul 4.

„Eu sunt bucuroasa ca am reusit sa nu renunt la principiile mele si sa nu fiu fatarnica in acest show. As vrea sa spun ca este o despartire grea, dar pentru mine este o usurare sufleteasca. Daca Florin va vrea sa lupte pentru mine, o va face afara”, a declarat Brigitte Nastase.

„Unicul lucru pe care l-am simtit a fost ca s-au bucurat ca pierd proba, acum nu am mai vrut sa ma uit in ochii lor, dar stiu ca sunt fericiti ca plec. Jocul asta dezumanizeaza oamenii, merge pe principiul „dezbina si cucereste”. In Ferma nu am facut decat sa-mi intaresc credinta in Dumnezeu si sa ma atasez de unica persoana care a ajuns la sufletul meu si care a suferit alaturi de mine, Florin. Parasesc competitia fericita ca merg unde mi-e bine, unde sunt oameni care ma iubesc si care ma apreciaza”, a mai spus ea.

„Nu m-am putut bucura pe cat ar trebui pentru ca nu m-a sustinut nimeni si stiu ca nimeni nu s-a bucurat alaturi de mine ca am ramas”, a declarat Otniela.

„Despartirea de Brigitte nu a insemnat nimic pentru noi, serios. A plecat asa… sa se duca invartindu-se. A plecat urat. La cat a muncit ea aici si la cat a incercat ea sa faca, a plecat foarte urat. Si de vina e doar caracterul ei”, a afirmat Catalin Morosanu dupa plecarea lui Brigitte Sfat.

coral