Brigitte Sfat si Florin Pastrama au trecut prin momente delicate, dar acum se pare ca se inteleg foarte bine si participa impreuna la tot mai multe evenimente mondene.

Florin Pastrama a dezvaluit cum se comporta Brigitte Sfat, o persoana temperamentala, care nu se sfieste sa spuna exact ce gandeste. Actualul sot al brunetei a explicat cum se inteleg cei doi, cum e viata lor acum si cand vor avea un copil.

"Pentru mine este prima casatorie si unica, dar imi place foarte tare si sunt multumit. Nu este greu sa fiu sotul lui Brigitte, dar nici usor. Trebuie sa o intelegi. Muncim la un copil. Vreau baiat fara discutii. Sunt gelos. Am pe ce sa fiu gelos si o iubesc foarte mult", a spus Florin Pastrama.

"Viata mea s-a schimbat foarte mult, in sensul ca am renuntat la foarte multe lucruri, pe care le faceam inainte sa merg in Ferma si pe care astazi nu le mai fac", a spus si Brigitte Sfat.

Brigitte Sfat (41 de ani) si Florin Pastrama (40 de ani) s-au casatorit civil pe 27 mai. Fostul model este la a treia casatorie si are doi copii, dar vrea sa-i daruiasca unul si lui Florin Pastrama.

coral