Brigitte Sfat a decis sa vanda apartamentul de la mare pe care l-a primit cadou de la fostul ei sot, marele jucator de tenis Ilie Nastase.

In iunie 2017, Brigitte Sfat a primit cadoude la Ilie Nastase, fostul ei sot, un apartament in valoare de 100.000 de euro.

Apartamentul se afla la etajul 1 intr-un bloc de lux din zona de nord a statiunii Mamaia.

Devenita de curand doamna Pastrama, Brigitte Sfat a decis sa renunte la apartamentul primit cadou de la Ilie Nastase. Potrivit click.ro, acesta l-a scos la vanzare.

Pretul imobilului este de 150.000 de euro si este pretul zonei, plus ca vine la pachet cu imbunatatiri de lux, mobilier sofisticat pe care Brigitte si l-a adus de la Viena.

„Vand apartament cu trei camere si doua bai, mobilat lux”, scrie pe panoul pus in dreptul balconului.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au casatorit civil

Brigitte Sfat si Florin Pastrama s-au indragostit in cadrul emisiunii Ferma – Un nou inceput, de la Pro TV. Cei doi s-au apropiat foarte mult unul de celalalt si au atras antipatia celorlalti concurenti din cauza ca au facut tot felul de strategii si nu au prezentat deloc incredere. Dar se pare ca s-au ales cu ceva mult mai frumos decat marele premiu de 50.000 de euro pus in joc. Formeaza acum o familie.

„Ma simt mai linistita, asteptam acest moment si vreau sa zic ca din momentul in care i-am dat sufletul si trupul meu lui Florin, am facut-o pentru o relatie de durata si nu pentru o relatie de o noapte. Am stiut ca o sa ajungem aici. Noi visam la un copil, dar lasam pe Dumnezeu sa se ocupe de acest lucru”, a declarat Brigitte Sfat dupa ce a spus „Da” in fata ofiterului de stare civila.

  coral