Orice reuniune de familie sau întâlnire cu prietenii este prilej pentru a te dichisi și a-ți pune în valoare stilul personal. Fii curajos și, indiferent de prilej, „make your move”! Anul acesta, Iulius Mall Cluj îți propune un #fashionEASTER, cu peste 2.000 de premii.

Știi deja că noile colecții ale brandurilor prezente în Iulius Mall Cluj îți dau libertatea de a-ți exprima stilul vestimentar în cel mai original mod, dar și că te poți inspira pentru ținute în tendințe din catalogul fashion Iulius Mall Cluj. Acesta este primul pas pentru un #fashionEASTER! Te definesc outfit-urile excentrice, glamour, classy, casual sau boho? „Make your move” cu cele mai cool combinații, chiar și când ocazia este masa de Paște în familie.

Este cât se poate de simplu să te pregătești de #fashionEASTER, la Iulius Mall Cluj! În perioada 17 – 26 aprilie 2019, te bucuri de sesiuni de shopping stylish și, dacă acumulezi cumpărături în valoare de 300 de lei, te poți înscrie în campanie, la centrul de premiere din zona Massimo Dutti. Primii 200 de participanți din fiecare zi vor fi premiați instant, prin extragere automată a aplicației electronice: vouchere cadou cu valori cuprinse între 50 și 1.000 de lei la magazinele din Iulius Mall Cluj, produse cosmetice, pachete aromate de cafea sau băuturi răcoritoare.

Sărbătorile sunt prilej pentru a petrece timpul cu cei dragi, așa cum îți place. Îmbracă starea de bine și bucură-te de un #fashionEASTER, la Iulius Mall Cluj!

 

coral