News Flash:

Bucuresti: ANPC cere inchiderea statiei de metrou de la Piata Victoriei

28 Ianuarie 2016
1030 Vizualizari | 1 Comentarii
ANPC cere inchiderea statiei de metrou de la Piata Victoriei, dupa ce s-a constat ca viata calatorilor este pusa in pericol de distanta de 25 de cm dintre spatiul dintre peron si vagoane de metrou. Initiativa vine dupa ce un cetatean a depus o reclamatie, dupa ce si-a prin piciorul intre spatiul dintre peron si vagonul metroului.

Directorul general ANPC, Paul Anghel, a declarat la Realitatea Tv ca distanta de 25 de centimetri este prea mare.

Se pare ca e o distanta mult mai mare decat era, o distanta care a fost facuta prin spargerea peronului. Este suficient de mare incat orice consumator sa fie in pericol. Sunt pana in 20 de cm la alte statii.  Nu exista o explicatie care sa acopere eventualele accidente. S-au cumparat niste garnituri noi inteleg, este primul caz. A mai fost ajustat peronul dar nu stiu din ce considerente, o echipa se afla acolo si vom verifica toate statiile. Vom analiza la toate statiile", a spus Anghel.

Presedintele ANPC, Paul Anghel, a postat pe pagina sa de facebook mai multe detalii despre decizie, dar si imagini in care este evidentiata distanta dintre peron:

"Ca urmare a unei reclamatii inregistrate la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti potrivit careia o doamna si-a prins piciorul in spatiul dintre tren si marginea peronului Regia METROREX pentru prestarea de servicii care pot pune in pericol sanatatea sau viata consumatorilor a fost sanctionata contraventional si totodata a fost dispusa masura de oprire a prestarii de servicii pana la remedierea abaterilor constatate", a scris  Paul Anghel pe facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

anpc paul anghel regia metrorex
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

cristi  | #19593
Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: cristi_luca_17@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 32 queries | Mysql time :0.041473 (s)